20091223

Οδηγίες προς πολίτες για τον εντοπισμό του -τότε- καταζητούμενου Δ.Κουφοντίνα

Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. προς ρουφιάνους. Από άρθρο της "Ελευθεροτυπίας" στις 09/08/2002. Ίσως δείχνει πως σκέφτονται οι μπάτσοι όταν αναζητούν φυγόδικους ή καταζητούμενους.

«Ο Δημήτριος Κουφοντίνας έχει ύψος 1,75 μ., είναι κανονικής σωματικής διάπλασης και σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσε ξυρισμένος. Φέρει εμφανές παλαιό έγκαυμα στο εσωτερικό του δεξιού του βραχίονα, ο οποίος παρουσιάζει ευδιάκριτη δυσκαμψία. Φορά συνήθως μακρυμάνικα ενδύματα. Οδηγεί μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο. Παρουσιαζόταν με στοιχεία Δημήτριος Σωτηρόπουλος και Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ενδεχομένως δε και με άλλα», αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ιδιαίτερα χρήσιμες μπορεί να φανούν, όπως χαρακτηριστικά μνημονεύεται, και πληροφορίες για άτομα που τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν με του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως:

* Για ενοικίαση κατοικίας από τις αρχές Ιουλίου του 2002 και κυρίως από μεμονωμένο ενοικιαστή ή εάν άλλο άτομο ενοικίασε την κατοικία και άλλο διαμένει.

* Για συνεχή διαμονή ατόμου, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε σπίτι που ήταν ακατοίκητο ή κατοικούνταν περιστασιακά.

* Για ασυνήθιστες επισκέψεις σε κατοικίες, ατόμων που μεταφέρουν μικροδέματα με τρόφιμα, ρουχισμό και άλλα είδη.

* Για συγκατοίκηση άγνωστου ατόμου με κάτοικο διαμερίσματος ή μονοκατοικίας, η οποία παρατηρείται από το μήνα Ιούλιο και μετά.

* Για αδικαιολόγητη παρουσία ατόμου σε εξοχικές κατοικίες, αγροικίες και κάθε είδους καταλύματα, όπως καλύβες, σπηλιές, ιδιαίτερα σε περιοχές που χρησιμοποιούνται από μελισσοκόμους για την τοποθέτηση κυψελών.

* Για μετακίνηση με μέσα μαζικής μεταφοράς και κυρίως με ταξί, ατόμου που παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά ή άλλες ύποπτες ενδείξεις.

* Για ασυνήθιστη ροή παραγγελιών σε καταστήματα φαγητού για κατ' οίκον παράδοση, από τον Ιούλιο και μετά, και κυρίως για παραγγελίες που συνδυάζονται με νέες διευθύνσεις για τα δεδομένα του καταστήματος και άλλες ύποπτες ενδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου